La iaia

(Post en catalán dedicado a mi iaia, luego os lo traduzco, no problem 😀 )

M’ha dit la mare que avui és l’aniversari de la iaia, que fa mooooooolts mesos… felicitaaaaaaaaats, iaia! Jo aviat en faré 2 de mesos, però em sembla que tu em superes, eh! 😀 El regal ha estat que des de dilluns fins ahir la iaia va ser aquí a casa i em va fer moltes carantonyes, em parlava tot el dia, em cantava, em donava els biberons… m’encanta que la iaia em cuidi i em mimi! I em sembla que a ella també li agrada molt, jejejejeje… ahir quan va marxar al cap d’una estona ja la trobava a faltar i ella a mi!

Aquests dies que ella ha estat aquí em passejat molt i també hem anat a una casa enooorme amb moltes habitacions que em va dir la iaia que es deia Ikea. Aquí ens podeu veure a l’hora de dinar, al menjador d’aquesta casa:

Iaia, ens veiem la setmana que ve! Petonets i moltes felicitats de nou!

😉

Hoy es el cumple de mi iaia, que cumple muuuuuchos meses. Yo pronto cumplo 2, pero creo que ella me supera, jejejeje. ¿El regalo? Pues ha estado unos días aquí en casa con nosotros y lo hemos pasado genial, ella y yo! Me ha mimado mucho y eso me encanta… ¡y a ella le encanta también! Paseamos, fuimos a una casa muy grande llamada Ikea, me dio muchos bibis… en fin, que lo hemos pasado en grande. Por suerte, nos vemos otra vez la semana que viene, me ha dicho mamá, así que no tenemos mucho tiempo de echarnos de menos! Iaia, muchas felicidadeeeeees!

😀

Un comentario

Los comentarios están cerrados.